Vi er en flok

brogede entusiaster,

som brænder for

stærk kommunikation

Vi er GB Grafisk

Historien om GB Grafisk går langt tilbage. Husets vægge har mange historier at fortælle. Både fra dengang vi var et trykkeri til nu, hvor vi er et moderne bureau, som arbejder med alle former for kommunikation - både trykte og digitale projekter. Fortællingerne er mange og erfaringerne lige så. Vi tør være nysgerrige og opsøgende, hvilket er den absolut bedste benzin - sammen med sort kaffe og torsdagskage.

 

Med benene på jorden og ambitionerne i luften 

Vi er et bureau med mange år på bagen og et skudsikkert mod på fornyelse. Vores erfaring viser os, at de mest succesfulde projekter bliver skabt på baggrund af en skræddersyet strategi, et skarpt overblik, et innovativt mindset og tydelig kommunikation... Og selvfølgelig en masse kærlighed til vores kunder. Vi kan, fordi vi tør – og det er vi kommet langt med!

Vi ser løsninger i stedet for begrænsninger og det har ubetinget givet os mod og lyst til at springe ud i nye såvel som kendte projekter. Det har altid været en sejr at skabe unikke løsninger på baggrund af nysgerrighed, indsigt og høj faglighed. 

 

 

Vores innovative appetit er umættelig. Derfor tænker vi altid rundt om projektet og skaber derved unikke koncepter og løsninger som imødekommer vores kunders behov. Værdi og vækst opstår altid når vi tør tænke på kanten af boksen og dermed udfordre det kendte og skabe det uundværlige.
 

Med højt til loftet og respekt for hinandens faglighed, er vi dit foretrukne kreative bureau. Vi elsker det unikke - og så kan vi simpelthen ikke lade være med at skabe koncepter og designs som er nytænkende, skarpe og skræddersyet til kundernes behov. 

Kompetencer

Ikon

Strategi

En langsigtet og detaljeret strategi er absolut afgørende for et vellykket projekt. Strategien er en uundværlig følgesvend, når der skal udarbejdes projekter med et mål om værdiskabelse. Vi er eksperter i at udarbejde strategier og er med fra udarbejdelse til udførelse af strategien. Vi arbejder allerbedst med øje for målet og en finger på pulsen. 

Ikon

Koncepter

Vi skaber løsninger som omfavner. Et stærkt koncept forstår at omfavne alle elementer i processen, fra den gode idé til de kreative løsninger. Vi har god erfaring med at skabe effektive og værdifulde koncepter som skubber projekt frem. Et skarpt koncept er opskriften på at fange den ønskede målgruppe og nå succesfuldt i mål med projektet. 

Ikon

Kampagner

Hvad er budskabet? Hvem er målgruppen? Hvordan skal det formidles? Vejen til en succesfuld kampagnestrategi er mange, men vigtigst er det at formidle budskabet til de rette modtagere. Dette kræver både synlighed, gentagelser, planlægning og et skarpt hold bag kampagnen. Vi er med hele vejen fra planlægning til realisering – og vi griber gerne bolden efter en endt kampagne, for at holde gang i gnisten som kampagnen har skabt hos målgruppen. 

Ikon

Motion Graphics

Motion Graphics er et værktøj som kan bruges til at formidle et kompliceret budskab ved hjælp af animationer. Ved hjælp af Motion Graphics tydeliggøres budskabet visuelt og modtageren bliver informeret som ønsket. Funktionen kan desuden anvendes både internt i virksomheden, som content på SoMe eller som del af en kampagne. 

Ikon

Websites

Dit website er din hjemmebane. Den har til formål at fortælle dit budskab, visualisere dine kompetencer og give brugerne en problemfri navigation på sitet. Vi skaber både sammenhæng mellem formål og visuel identitet, så alle behov bliver opfyldt. Om det er strukturering og visualisering af store mængder produktdata, en webshop eller et strømlinet design – vi er altid klar på at hjælpe.   

Ikon

Social Media

Jeres kunder er på de sociale medier - derfor skal I også være det! Det er oplagt at tænke annoncering og aktivitet på SoMe ind i jeres marketingsstrategi. Hvis I ikke er overbevist, så behøver vi kun at sige #nyekunder #salg #vækst. Vi planlægger, opsætter og tilpasser opslagene, så I opnår jeres målsætninger. På denne måde åbnes nye døre til den digitale markedsføringsverden og I får adgang til brugbar viden om kundernes digitale adfærd og behov.  

Ikon

Grafisk identitet

Vores førstehåndsindtryk dannes med øjnene. Vi reagerer på hvad vi ser og husker de geniale, æstetiske og unikke sammensætninger. Jeres grafiske identitet er alfa og omega for hvordan I fremstår og forstås. Når vi skaber grafiske identiteter, har vi altid jeres virksomhedsidentitet for øje. Det handler om at I skal kunne genkende jer selv i det grafiske udtryk, så I bliver set og husket.